Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20

För tjugo år sedan
slogs mitt liv
i spillror

ur den liderliga
bråten började

en man
växa som
människa




Fri vers av Bengt VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-17 20:14



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vackert, vemodigt och kärnfullt.
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP