Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är en sammanfattning ur allt i ett liv


insikt i utsikt

det är inte fröns man försöker flyga söder
ut man känner av dragnings kraften




Fri vers av den nakna poeten
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-17 20:35



Bookmark and Share


  den nakna poeten
från mitt hjärta tack min vackra ängel
2014-08-04

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha nu fick jag mig ett gott skratt....va fyndigt skrivet!
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten