Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kina/34






det är nu allt sjunker
havet strålar utan publik
relingen så alldeles
när jag viskar kommer hon
luktar sig till ljudet
så rakt och
utan publik
det är nu allt inte sjunker




















Prosa av Pugacewicz
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-17 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pugacewicz
Pugacewicz