Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porslin



följer relingen lär sig långsamt
att hålla om riva av klättra över

visst finns det tröst bland dessa ryggar
fingrar att se emellan


Hon sover inte längre
säger det hon hört förut/för mycket
håller om river av klättrar över

















Fri vers av Pugacewicz
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-03 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pugacewicz
Pugacewicz