Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polonaise





att få ur sig saker finns inte kvar
inget finslip välstrykt eller inväntande

partierna glider längre och längre
som små pauser

den sköra ytan med sin utslitna vaddering
refererar

















Fri vers (Fri form) av Pugacewicz
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-05 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pugacewicz
Pugacewicz