Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dongfeng





okej så jag räds
stänger matriser och flyr
vill ta en kaffe med dig
---------Ber så mycket om ursäkt för detta besvär.

vill strippa mina knän på däck
möta din blick i randigt
























Fri vers (Fri form) av Pugacewicz
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-22 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pugacewicz
Pugacewicz