Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nobis









de två stunderna på dygnet fyllda av annat
hon vill se flugor nåt som rör sig men jag tror att jag är sen
igen
det får vänta






















Fri vers (Modernistisk dikt) av Pugacewicz
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-09 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pugacewicz
Pugacewicz