Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pistel







vill döpa allt
ha nåt mer här emellan
få det gjort
börja om
rykta
dra allt över en kam
och hon så söt att det till slut är en själv man skriker åt













Fri vers av Pugacewicz
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-26 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pugacewicz
Pugacewicz