Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärta och glädjen efter vägen

min väg min väg har varit fylld av smärta
förankrat i mej skälv av fel val i vrede och

frustration av minnen och känslor som jag
inte förstog på min väg fylld av smärta av

just det som jag nämnde och flydde i från
i min flykt från mej skälv så var smärtan

konstigt nog tacksam för det var det enda
som gjorde att jag kände att jag levde

förvägrade tårar med Ånges skrik i mitt
sinne fylld av sorg i mörkret så förtvivlat

ensam och ledsen så jävla ledsen för min
väg som jag vandrade på och att vända om

fanns inte i min tanke eller tal en då var
det jag som skratta högst och var lustig

kurren bland vänner vad var det för liv
jag flydde från minna känslor förvägrade

minna ögon själens diamanter och skratta
högst åt min egen smärta undra hur det hade

sett ut i dag om jag har hade sagt åt någon att
jag var ledsen jag kanske hade fått en kram och

det hade nog räckt eller ? ha ha ha ha ha !!!!!!!
fan nu börjar det igen men när jag ser skillnaden

så jävla ledsen 43 år ha ha ha det gör så ont i mej
det är så konstigt att ingen förstog mej det gör så

ont i mej ha ha ha ha ha!!!! no habela känslor ha ha ha
tårarna kom av smärtan inte av leendet




Fri vers av den nakna poeten
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-18 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten