Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gick för en liten stund sen


men känns redan som en evighet

För jag saknar dig allaredan och vill att att du

ska komma tillbaka till mig

Så varför var du tvungen att gå

Och kommer jag nu någonsin få se dig något mer

Kommer du någonsin att komma och hälsa på

För min önskedröm är ju ändå

att det ska bli vi två...

Du gick för en liten stund sen!

Ken Cassel
18/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-18 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel