Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsloregister

Vilken makt bestämmer över känsloregistret, är svaret så enkelt som jag själv, min hjärna eller hjärta.
Jag känner värken i hjärtat som en fysisk känsla, jag känner hur hjärnan påverkas psykiskt.
Lyckliga händelser blir olyckliga för att jag inte kan hantera mina känslor.
Känslorna går händelserna i förväg och det positiva kan sluta i negativ ton så varje del av mig förbereder sig.
Jag tror att om jag skriker högt så lättar allt, jag tror att man kan skrika ut känslor, låta de flyga iväg, följa fåglarnas väg och förintas bland molnen.
Det är inte så enkelt.
Inget är så enkelt.

Livet är komplext men känslor är mycket mer komplexa.




Fri vers av Alwan
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-18 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan