Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen förändras

När själen är i en annan dimension
Jag tappar greppet om verkligheten
Men jag andas
Blodet cirkulerar

Lyckorus
Svävande

Blundar
Undrar vad som gömmer sig bakom det glittrande ljuset

Andas in doften av rökelsen
Njuter

Livet




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-17 19:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra!
2015-03-18

    ej medlem längre
Härlig stillhet här...fint.
2015-03-18

    ej medlem längre
Tycker mycket om den här fina texten!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan