Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskyldiga människor

Allt jag vill
Är att leva
Allt jag vill
Är att uppleva
Allt jag vill
Är att vara med
I samhället
Bland människorna

Jag känner mig övergiven
Ensam
Gång på gång

Jag väljer inte ensamheten
Min sjukdom väljer åt mig

Jag blir ilsk
På människor
Som inget gjort - mer än att inte förstå
Saker jag inte ens är tydlig med

Ond cirkel

Ingen skall behöva anpassa sig efter mig, min sjukdom
Ändå kräver mitt undermedvetna det

Självhatet växer med rädslan
Inför människor
Jag inte ens förmår mig att umgås med

Ändå är jakten efter vänner ett faktum
Som aldrig tar slut






Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-02 15:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skapat
2015-04-07

  Fredrik Gaefke
Kolla upp synteismen.
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan