Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuets rus

Inglasad balkong
Ensamhet
Kaffe som väcker mina sinnen
Snus som ger mig inre lugn
Luften, vädret och lekande barn
Nuet
Njuter

Skrivblocket där rader av ord skapas
Där linjer blir till teckningar

Här är jag
Just nu

Tankar om livet
Om kärleken
Där varje handling och ord räknas

Förgylla livets mening
Utvevklas
Finns
Här och nu




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 310 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-28 14:32



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Tänk vilket fint och nyttigt rus tillvaron kan levas i stunden nu. Enkel men magisk text du fått till här som når hjärtat.
2015-04-04

  Lars Hedlin
Inlevelsefullt!
2015-03-29

    ej medlem längre
En stund mitt i livet...du skriver så det känns.
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan