Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på riktigt

Jag känner
Kärleken
Till henne
Från henne
Med henne

Som aldrig
Tidigare
I
Livet

Trygg
Älskar
Älskad

Min
Din
Vi

Hennes närhet ger mig inre glöd
Hennes röst får min själ att vibrera

Jag är förälskad
Kär
I henne
Jag är tänd
Kåt
På henne

Min själ tillhör henne
Förevigt




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-04 21:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
GOTT!
2015-04-07

  Fredrik Gaefke
Topp!
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan