Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

En tomhet
Ett stort svart hål
Blod utan syre
Själ utan öde

Saknar
Saknar
Saknar

Smärtan i magen
Smärtan i hjärtat

Tankarna som vibrerar av förvirring

Jag hoppas

innerligt
att vi möts igen
en
vacker dag
jag hoppas
av hela mitt väsen

Kom tillbaka till mig

kan jag återigen andas
då kan mitt liv bli helt
och mina händer bli varma




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-16 16:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan