Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogens eko

Virvlar av känslor
Positiva som negativa
Färger färgar vardagens vy
Från rymden till din hud

Ångestattack bidrar till lyckrus
Som återigen blir ångest
Tårar av sorg
Eller lycka

Låt jordens virvel leva ut
Så som det ter sig

Den tomma skogens eko ger mig längtan efter naturens krafter

Bland kvistar och barr tränger jag mig fram
Försöker nå spåren efter djuren
Som där bor

I skogens eko




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-04 22:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
FINT!
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan