Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet


Hon själv var så tanklös och blind

Satt mest fast i sin egen bild


Hon minns,

avvisandet som raderade leendet

medan ögonen blev runda av förvåning




Nu betraktar hon fotografiet

det nakna ansiktet

och hon vill inte avstå

det hon redan försummat


Det största

det viktigaste




Och barnet,

försöker

förstå


kan inte sluta

försöka







Fri vers av bittemi VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-07 16:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berör djupt.
2014-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...berör...
2014-07-12

  Lars Hedlin
Känslan slår rakt in..kram
2014-07-08

  Lehva VIP
Du berör. Sista stycket är magiskt. Bravo:-)
2014-07-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande in i hjärteroten!
2014-07-07

    ej medlem längre
mycket bra…tack
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP