Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en vingbruten fågel

Du lilla och fina..

Låt mig få omfamna dig med mjuka fina ord,
likt en liten fågel fick du dina vingar brutna.
Haltande går du framåt och försöker att på nytt
lyfta, men smärtan gör så ont i dig att du bara
orkar stå stilla.

Vill omfamna dig med orden det ordnar sig vill
få dig att tro på att livet vill dig gott det finns
så mycket kvar att uppleva, upptäcka ge inte
upp.

Stå bara stilla och låt de brutna vingarna få läka
bli starka för att på nytt kunna lyfta mot nästa
plats att upptäcka, vill mina händer mot dig
få sträcka nå så långt att de kan omfamna dig
utan rädsla och smärta.

En dag när smärtan fått fly du kommer att
känna dig som ny du lilla fina.
En dag blir vingarna åter starka och du lyfter
högre och starkare än du tidigare gjort.

Det du längtar efter kommer åter att få
smeka din kind och en dag när du minst
anar så kommer vinden att susa förbi med
ordet..... Jag Älskar Dig.........




Fri vers av Margithe VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-18 15:15



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat
2014-06-24

  Lars Hedlin
VAckra ord i känsla ....
2014-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP