Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När pressen känns för påträngande


Vill inte

Minsta möjliga motstånd
det är vad jag känner
för allt som rör sig omkring
mig just nu!
Vill inte undra
vill inte konfrontera
vill inte ifrågasätta
vill inte veta!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-18 16:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis sa... helt underbart formulerad Angela!
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP