Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Franz Liszts vackra "Liebestraum, Notturno N°3, den vackra bilden och vårens alla underbart vackra färger..


Blåregnsdrömmar


Ta
mig med
svep mig bort
på vindens lätta fötter

~~*~~

en
kärlekens
smekande dans

~~*~~

i blåregnets ljuva
himmelssalar

~~*~~

där 
vi möttes
i bersån den
gången

~~*~~

kyss mig

~~*~~

svep mig bort
på drömmarnas
kärleksvingar

~~*~~

älska mig varsamt

~~*~~

smek mig lätt
försiktigt

~~*~~

och jag tar dig med

~~*~~

se regnbågen
och stjärnorna regna
i kärlekens alla
nyanser

~~*~~

där svävar vi runt
tätt slingrade
som bland molnen

~~*~~

och lämnar aldrig
den himelska salen mer

~~*~~

älskade kom följ mig
till paradiset

~~*~~

i blåregnets skimrande
vackra kärlekssalar

~~*~~

och bär mig på dina armar

~~*~~

ta mig under dina
vingars starka kärlek

~~*~~

och lämna mig
aldrig mer

~~*~~

älskade dansa mig
vackert ömt och
varsamt

~~*~~

genom livet och
kärlekens stormande
vatten

~~*~~

genom livet och
svep mig med i dina
armar

~~*~~

genom livet och
jag lägger mitt hjärta i dina
händer

~~*~~

genom livet och
älska mig varsamt
alltid

~~*~~

i månens klingande
silversken

@~}~~




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Stjärnöga
Läst 491 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-05-19 18:39



Bookmark and Share


  Connie
Underbar i både ord och bild!
2014-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert som en dröm...
2014-05-22

  Lars Hedlin
Så härligt vackert man blir berörd varmt av deanna ;)
2014-05-20

  Linda CH VIP
En klingande vacker kärleksdikt!
2014-05-20

  Lasse A
Spröd passion - kan man säga så...?
Väldigt fin! <3
2014-05-20

  Yeppis
Andas skönhet i texten,vackert
2014-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart.
2014-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar vacker kärleksdikt med fina metaforer.
2014-05-19

    ej medlem längre
Underbart, man svävar med i din vackert målade text..
2014-05-19

  ULJO
Så vackert
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga