Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens små moln


Varje moln har sin guldkant,
en erfarenhet rikare
och kärlekens kontraster får sin skärpa..

Den som vandrat i avgrunden
släpper aldrig taget om lyckan och kärleken mer
och ser dess alla skimrande vackra nyanser
med hjärtats och själens ögon 

@~}~~~




Övriga genrer (Aforism) av Stjärnöga
Läst 552 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-06 18:02



Bookmark and Share


  aol
Ja det intellektet inte ser det känner själen
2014-06-11

  Lars Hedlin
En stor stor sanning ;)
2014-06-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärda ord i vackra kläder!
2014-06-07

    ej medlem längre
Underbart skrivet, och sant.
2014-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2014-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text. Livsbejakande.
2014-06-06

  ULJO
väl skaldat
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga