Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade lilla mamma somnade stilla in idag på förmiddagen efter en längre tids svår sjukdom och får äntligen vila i ro och frid - Skriven den 22 April 2015 Musik: Albinoni - Adiago in G Minor


Dikeledi

 

Tårar rinner längs din kind
gräver fåror i själen

lämnar fläckar
i leopardens päls.

~~*~~

Låt mig tvätta dina fläckar bära dina tårar
din själ i mina händer
ge dig vingar
se dig flyga fri igen.

~~*~~

Viska mitt namn i vinden Dikeledi
jag ska alltid höra dig.

~~*~~

Mitt hjärta brister
men kärleken evig

~~*~~

mina tårar som gnistrande juveler
mitt hjärtas kärlek följer dig
vart än vingarna bär

~{~~@

 

© Mona Molin 2015-04-22

 

Tack för allt käraste lilla mamma
min klippa min borg
Mitt hjärta brister
vilse min själ

~~* ~~

men ler genom tårarna
när jag ser dina bojor brista
och din själ äntligen bli fri <3

~{~~@

 

 

 

 




Fri vers av Stjärnöga
Läst 722 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-05-01 23:39



Bookmark and Share


  SatansSon
fin dikt Mona.
2019-12-08

    ej medlem längre
Finskriven poesi när den är som bäst med beskrivande, målande text som
tårar som "gräver fåror i själen" och "mina tårar som gnistrande juveler".
BRAVO!
2017-01-04

  Ninananonia VIP
Berör
2016-04-02

  Änglaögon
Så fint skrivet, berörande.
2016-01-24

  ULJO
Magiskt vackert
2015-05-04

    snöö
Så vackert skrivet. Sista versen ger tröstande hopp. Att mista någon kär är så tungt även om man vet att den som gick bort fick välbehövlig frid.
2015-05-02

  ResenärGenomLivet VIP
Du berör verkligen med din dikt...så kärleksfull och varm...sista versen är så befriande...
2015-05-02

  Chawa VIP
Djupt berörande har du fört handen och tecknat en kärleksfull mycket vacker hyllning till din älskade mor... o så fin titel - Dikeledi... i tacksamhet och vördnad...
2015-05-02

  Lars Hedlin
Du skriver med stor innerlig känsla vännen..Tycker mycket om denna :)
2015-05-02

    ej medlem längre
Så kärleksfull och vacker hyllning till din mor. Berörande ända in i själen..
2015-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt och vackert diktat till din saknade mamma, som fått ro.
2015-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
Du skriver så det känns djupt inom.
Med tårfyllda ögon tänker jag på min dotter.
2015-05-02

  Sunlight
Så vackert och kärleksfullt skrivet, med ljuvlig bild och ton.
Musiken landade i ett speciellt rum i mitt hjärta, har ett band till en kär som inte längre finns här.
2015-05-02

  aol
Du skaldar så hjärtskärande vackert, kram Mona
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga