Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetets plågor är intet..



mot några timmar
isolerad och glömd..

Helvetet
när idyllen krackelerar
och du hamnar på ett stickspår
under verklighetens radar..

Mobilen 
din navelsträng till livet
och datorn blodet
som får livet att flyta..

Tiden stannar, du
håller andan..

Blodet svallar och
hårtussarna flyger 
medan du sliter för att
få komma in i värmen och
gemenskapen igen..

Lättnaden
när omvärlden piper och
blinkar mot dig
genom etern igen..

Lyckan total, du kan
andas igen..

@~}~~~

Liten satir om livets små överraskningar i form av jäkelskap och ironi 
en helt vanlig måndag..

Friedrich Nietzsche: "Was nicht tötet härtet ab", "det som inte dödar, gör dig starkare"





Övriga genrer (Satir) av Stjärnöga
Läst 568 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-11 21:58



Bookmark and Share


  Chawa VIP
"What doesn't kill you...makes you stronger" sjöng Kelly.

Här känner man igen sig. Fullt kaos om våra uppkopplingar inte fungerar... Jag undrar stilla hur vi kunde överleva förr? Fint fångad känsla i text!

2014-12-07

    snöö
Så är den nya tidens liv. Mobil och dator har mycket gott, men ibland känns det som livet och umgänget ska skötas därigenom och det känns inte enbart bra. Din text belyser det perfekt. Bra diktat.
2014-06-14

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra...känns igen...:-))
2014-06-12

  Lars Hedlin
JA då får man passa på att ta sig en lur eller två! ;)
2014-06-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket tänkvärt om teknikens tillkortakommanden.
2014-06-12

    ej medlem längre
Haha, bravo - snyggt fångat..
2014-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Din text passar utmärkt idag.
Datorn "sov" i fyra timmar.
Hann rensa mycket ogräs.
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga