Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag ljög lite förut. ville inte bara säga hej ville tala om hur dina ord nådde mig. då och fortfarande M


vid hållplats saknad

år.
det har gått år och jag går i bitar
minns saknaden
timmarna, lögnerna och datum
världen krympte på ett ögonblick och mina fingrars låga slocknade
jag har gått på rutin sen dess
tömt de sista av mitt hjärtas reserver

och det är blått på månen utan din röst
rymden är stor och ödslig och jag håller andan när luften andas lucky strike
tänker att jag aldrig haft dig i mina lungor
bara hört dig
känt
din röst

år. det slår mig
det har gått år

men bakom blå dörr har tiden stått still
en kärleksateljé i träda
vita dukar över stilla möbler

jag går över knarrande golv
drar fingertoppar i dammet
minns ditt namn över bordet
andas stoft i hörnen
som var vi

år.
men jag väntar här
i fall du går förbi




Fri vers av tildam
Läst 335 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-18 21:00



Bookmark and Share


  ninfea VIP
Denna sparar jag, måste läsas om
2014-11-11

  Lena Själsöga Keijser
visst kan jag yttra många ord
det gör jag ej

du skriver med en vacker hjärtudd
du förmedlar tomhetens längtan
2014-06-04

  Tillbringaren VIP
Suverän!
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

tildam
tildam