Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

lerajag vet inte.
jag känner mig väl bara inte jätteomtyckt nuförtiden.
inga män i klasar. inga missade samtal längre. små röda ettor som får mig att se i kors. sociala medier och helvetet när vinet är slut fast man köpte fyra flaskor extra. jag vet inte.
det är inte du egentligen. du såg på mig med glittriga ögon som alla gör i början och jag klädde av dig med blicken och tog mig långsamt in dit där det känns som mest. jag sparar på nyckelben och pojknackar och skulle döda för de första morgontimmarna med tung andning och läppar mot bar hud.
men det är inte du och det vet jag också, du blir en i mängden efter detta och jag någon som du minns som lite märklig och ångestfylld.
jag vet inte.
det är kliet i fingrarna jag inte kan stoppa. hur jag sliter av er skjortor och dyra koftor. acne-tshirts och märkeskalsonger. lämnar bitmärken vid linningen och kastar kalvskinnsskor i väggen. det är hunger och jag vet att det syns.
jag vet inte.
det är pirret innan det hänt, den mäktiga känslan av kontroll. att du dricker kaffe mittemot mig och hur jag vet att jag kommer välta dig inom tretton timmar. hur jag föreställer mig din mustasch mot min kind och sjunker i revben och pojkfingrar.
jag vet inte.
det kanske är musiken och hur jag är din om du vill. att mitt skratt avslöjar mig och att du med stålgrå ögon följer mina hårstrån mot rymden.
det är hur jag lämnar kvickt med blicken över axeln. hur jag tecknar din kropp framför mig och hur jag omöjligt kan knyta an till någon alls.
skamförskjutning. att jag tar emot dig mot min livmoder utan att ta betalt.
jag vet inte.
det kan vara så att det började i sjunde klass. blickarna och känslan innan dess. att jag hade golvat ditt tolvåriga jag. tagit din oskuld för tidigt och lämnat fläckar på pingisborden.
hur det svartnar för ögonen när jag kommer och att jag aldrig någonsin givit någon allt.
jag vet inte.
är det hur du är hel och ren och så långt från smutsiga dreads och gräs eller bara hur din hud smakar.
jag vet inte.
men jag är allt i din blick tills du sett mig och sekunderna när du dröjer dig kvar vid mig finns jag till.
det vet jag.
Fri vers av tildam
Läst 453 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-04-15 20:01Bookmark and Share


  Madelene Edlund
Rakt fram och in och under hjärtat. Vidöppet. Du kan måla bilder, verkligen måla stämningar och sorger hjärtat.
2017-07-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Du skriva pra - micket pra ! (sade finnjäveln) - Hur texter bara flyter fram strömmande lyriskt öppet sensuellt naket. Det du beskriver så förbannat bra är ju ett skenliv, ett surrogatliv - kärlek utan kärlek, enbart rå lusta. Man kan bli ångestfylld och konstig för mindre - Men du gör det fullt medveten om att allt är bara driftsmässigt, inga förpliktelser, inga ringar, band - Inget krimskrams kring sexet.
-
Beröm bara Beröm här för du gör det ju så JÄTTEBRA så jag faktiskt gillar vad du skriver, kanske för att Du själv bättre skall kunna bearbeta alltsamman?
2017-04-18

  petter rost
Jag vet inte... fan så mäktigt! Ja - du snor verkligheten ur varje kännande, närvarande, verklig varelse, kvinna som man. Men du snor den inte bara, du gestaltar den, ger den blod och kropp! Det är för platt att påstå att du är en kroppens poet - förvisso är du det, men du är minst lika mycket andens, sinnenas, själens poet - poesins uppgående i människans allt! Du skriver 2010-2020-talets poesi inpå huden, på liv och död!
2017-04-16

    Sefarge VIP
Så lyriskt eggande
att läsaren Längtar
efter mer. Superbt
skrivet!Tack!
:)
2017-04-15

    Melona
I adore you. And I love you.
2017-04-15

  Ulf D VIP
Fastnar för "det är hunger och jag vet att det syns." en rad som går bortom orden.
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

tildam
tildam