Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bomben i väskan som lämnades kvar på tunnelbanan


Jag ljuger när jag säger att jag bara är stressad för terminens sluttenta.

---
Igår kladdade jag ner mitt testamente på Facebook
de flesta gillade det eller bad mig dra ner på dramatiken,
sa att jag borde satsat på att bli skådespelare istället.

Men jag tror inte du läste det.

---

Du drog ut mitt leende för att mina tänder var för sneda
och kanske klädde jag av mig för de skulle kommentera mina blåmärken

även om jag skulle svarat att jag hade fått leukemi.


för du berättar aldrig hur jag ska förklara hur
jag lärt mig att gråta tystare.

---
Han är motsatsen till dig. Yvigt skägg och
pratar om sin resor till Malaysa. Är allmänt skittråkig.


så när du knackar på med vår hemliga kod
släpper jag in min egna bödel.

räknar sekunder det skulle ta för dig att falla ner från min balkong.




Fri vers (Fri form) av feber
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-18 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feber
feber