Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du tittar ner på någon


så är det bara för att hjälpa den upp

Sträcka fram en hand

Och om du då lyckas rädda denna människa

med ett första förband

så kommer den till dig för alltid vara tacksam

För helt plötsligt så har ni båda två fått ett osynligt

starkt vänskapsband er emellan

Vilket inte kan vara så illa

Dåligt

Något att förakta...

Om du tittar ner på någon!

Ken Cassel
19/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-19 06:49



Bookmark and Share


  aol
Gillas Ken bra och så tänkvärt vackert skrivet, bokmärkes
2015-01-17

    ej medlem längre
Bra skrivet Ken, det är det finaste man kan göra, att hjälpa någon som har det svårt.
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel