Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla saker i livet har sin ordning och platts där allt börjar för att sedan ta slut


fabulerande tankar i livet inte

älskar älskar inte älskar älskar inte
leva dö leva dö lever inte leva

skratta skratta inte skratta skratta inte
njuta njuta inte njuta njuta inte

går går inte går går inte att läsa att läsa
inte i omvänd årdning inte läsa inte

då blir det rätt i livets årdning eller
inte i årdning inte för man älskar

inte inte man älskar sedan inte




Fri vers av den nakna poeten
Läst 192 gånger
Publicerad 2014-05-19 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten