Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att inte slösa på det man kan älska och njuta av


tankar igenom ett liv som tillhör mej

livet är som ett timglas ju äldre du blir
ju mindre tid finns det kvar att leva

desto mer du hatar ju mindre finns det
kvar att älska

ju mer du upptäcker i ditt eget liv desto
mindre fantasier och äventyr

ju mer glädje du finner tar bort plattsen
för sorgen

ju mer du övervinner din rädsla desto
starkare blir du

ju mer du ger av dej till dom runt om dej
ju mindre finns det kvar av dej

så glöm inte den du älskar det är hon som
förtjänar dej starkast

så går ni i sär av sorg och frustration gå till
baka för två är starkast

det finns ingen tid för uppmärksamhet
eller katt och råtta lekar tiden är knapp

ju mindre problem du väljer att lösa ju mindre
tid för njutning till samman

allt detta som jag nu skrev har jag nu slösat
på något jag redan vet för det hör till det förflutna

jag är ingen viktig Petter eller beläst men gör inte
om mitt misstag ut av att slösa bort så mycket

vackert för det gör ont och slösar både på tid
och energi där jag kunde ha njutit fullt ut




Fri vers av den nakna poeten
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-19 09:28



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Conny du visar verkligen här att du har en stor Poet boendes inom dig....detta var fantastiskt att läsa. Och vilka sanna ord framförda med stil och värdighet. En eloge till dig, jag är stolt över att vara din skrivarvän!
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten