Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närhet

inga ord tysta ögon som möts med rodnande
kinder bekräftelse på besvarade känslor

glädjen fyller kroppen explosivt endorfinet
flödar så starkt att den väcker allt inom mej

för närhet finns inga ord den har aldrig inträffat
men önskan finns där preses som fantasin flödar




Fri vers av den nakna poeten
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-19 09:41



Bookmark and Share


  den nakna poeten
ja endorfinet flödar lika mycket som du är vacker lilla ängel
2014-05-26

  angela Täubert fd Jansson VIP
Låt det flöda....endorfinet alltså, då vet du att du fortfarande lever!
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten