Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar som berör oss, låt de stanna.

 

När änglar tar våran hand, var då ödmjuk och vårda det intill ditt hjärta.

Min ängel torkar mina tårar och får mig att le och min ängel ler ömt tillbaka.

Min ängel gör mig stark. Vet mina drömmar, känner min längtan och tror på mig.

I min ängels famn sprider det sig en värme som stannar.

En känsla av tacksamhet och en känsla av kärlek,som aldrig dör finns inom oss.

En ängel och många fler finns här på vår jord.

Var tacksam över dem och de stannar livet ut.




Fri vers av Angel of love
Läst 372 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-05-19 09:51



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Helt bedårande vackert ömmande
rader
2014-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Förtröstansfullt och såå vackert...
2014-05-22

  Fem hjärtan VIP
Åh, så vackert och så sant..man måste ta hand om änglarna... Viktigt det!<3
2014-05-22

    ej medlem längre
Så vackert om änglar - de finns runtomkring oss. :)
2014-05-21

    ej medlem längre
Du är min ängel, du ger mig stöd och finns alltid för mig.
Jag är så stolt att du vill vara min vän.
2014-05-21

    ej medlem längre
Vackert om 'Änglar som berör oss
2014-05-20

  Maria Sundelin VIP
Fint fångat
Precis så är det.
Jag har en skyddsängel och hon är precis det du skrivit för mig
Kramar
2014-05-19

  louisegirl
Mycket ömt och vackert <3
2014-05-19

    Henke M
Så ömt vackert och insiktsfullt uttryckt
2014-05-19

  ULJO
En sådan som du då
2014-05-19

  Gabrielle Laurèntzen
Underbart uttryckt med en öm och fin ton av påminnelse om tacksamhet inför det vi har!
2014-05-19

    Dan Myrbeck
Du är en ängel som
vi alla behöver
2014-05-19

  Wrestling with Angels
Vackra rader...
2014-05-19

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja och det bästa är att vi själva kan vara våra egna änglar! Och även vara en ängel för ngn annan! Kram
2014-05-19

    ej medlem längre
Sanning!
2014-05-19

  M M Mannheim VIP
Ja härligt med dem. Jag har en som enligt ett medium är en gammal indian. Underbart skrivet!
2014-05-19

  Connie
Helt underbar, alla har vi en skyddsängel vid vår sida!
2014-05-19

  Lars Hedlin
VAckert ger den oss näring och tröst när det mest behövs ;) kram
2014-05-19

    ej medlem längre
Underbart vackert skriver du om dessa varsamma väsen..
2014-05-19

    ej medlem längre
En ängeln som påminner att man är värd något.
Du har en bild som påminner om min ängel.;)
Kram
2014-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint.
2014-05-19

  Yeppis
vackert
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love