Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 17 Maj: Titanisk dinosaurie i patagonsk åker


Dinosaurierna växer i realtid

 

En titanisk dinosaurie hittad i en patagonsk åker

får dinosauriernas storlek att växa lite till

Man kan inte påstå fyndet vara mediokert

när fyndet nu inom sitt ämbete får bära världens största sigill

 

Tänk dig två lastbilar med släp efter varandra

eller 14 afrikanska elefanter i en och samma person

Så får du ett hum hum om hur han såg ut när han kom vandrande

innerst inne blir man nog lite glad över att han gått i pension

 

Men blåvalen sitter säkert på tronen

med sin dubbla tyngd, längden till trots

Är det han som är största baronen

även om man om landstigningsbesked inte nåtts

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-19 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP