Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsatt vila (haiku)

 

Långsamt
närmar sig spindeln
mina tår 
 



Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-19 12:07



Bookmark and Share


  Connie
Spindlar är vackra och härliga djur. har man dem i huset betyder det att man har ett friskt hus ;)
2014-05-23

  petter rost
Andlöst vackert - kräver den inte, spindeln, en tredje haiku från altangolvet
..! Då skulle ett universum bli fullkomnat!
2014-05-19

  Rosmarin
vila med en hel del dramatik inbyggd!
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H