Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 17 Maj: Ytterligare en infekterad av mers


MERS

 

Sjukdomar kommer

sjukdomar går

Livet bestämmer

när du blir grå

 

Nu kommer Mers

som inte är glass

Om du bli hes

kolla ditt lass

 

Speciellt om du rest

i Saudiarabien

Kan det bli glest

att hitta överlevnadslianer

 

De behövs i en flygstol

och för dina luftrör

Då dödligheten är stor

nästan varannan dör

 

Så ta dig i akt

så du inte blir nummer 158

Till slakt

att hälsa på en begravningsråtta




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-19 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP