Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tanka-senryo om att tanka in omgivning och sen rya (dialekt för att skrika) ut svaret med ett kroppsspråk - att tala tyst alltså. Tydligt nog..?


tanka sen rya; visning

ibland är det bättre
lyssna med kroppen på ljud
än med öronen

ibland behövs inte ens 
tankar för att skapa svar

 

det är då jag går
eller stannar kvar och ler

enkelt svar att se




Bunden vers (Tanka) av Pot Pourri
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-19 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri