Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i liknelser lekande och beskrivna


känslor i genom fart

det är när man är som tommast och
ensam man älskar intensivt starkast

utav behovet och begäret så pass att
man tappar kontrollen på begäret

behovet och törsten tar över hand
man älskar njuter av den berusning

som man har känt den starka saknaden
av och man älskar som det var den sista

och känslan av att det aldrig ska ta slut
lever starkt inom en klorna blir långa

när man krampaktigt håller i det kärleken
är på väg i från en man kan inte få nog

av den berusning som härskar inom en
kärlek ska inte halsas den ska bara släcka

törsten kärlek i mått är inte stort därför
ska den drickas med andakt så den räcker

igenom hela öknen men det är svårt och
en stor prövning när man har lidit av

uttorkning och törst att ta små klunkar
ur ett glas is vatten i en kokande öken

för känslan är stark efter en lång vandring
att svepa isvattnet och plocka ökens

vackraste och ända ros för att sedan dö lycklig




Fri vers av den nakna poeten
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-19 14:42



Bookmark and Share


  den nakna poeten
ja varje gång du skriver till mej ser jag något så vackert i en liten ruta bredvid din text och jag som trodde roser var röda men tydligen finns dom änglaliknade alldeles bredvid din text
2014-05-19

  angela Täubert fd Jansson VIP
Hoppas att du finner den rosen ngn gång i livet! Kram min poetvän
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten