Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På uppmaning från petter rost kommer här en tredje spindeldikt, nyskriven.


Återupptagen vila (haiku)

 

Vickar på tårna

ner mellan golvplanken

försvinner spindeln

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-19 16:20



Bookmark and Share


  Connie
Den är lättjefull och sommarskön!
2014-05-23

  petter rost
Jaaa! O ja... tack! Nu är triptyken fullbordad, så gränslöst fin!De tre raderna balanserar som på andetag, andlöst...
2014-05-19

  Rosmarin
Sätt ihop dom tre till en haikusvit, så blir det riktigt snyggt!
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H