Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förstår inte

ett ord arabiska
jag hör ständigt
mummel samtal och rop

jag funderar allvarligt
på att ställa mig upp
i bussen och

med kraftfull manlig
röst skandera
sex laxar i en laxask

för att sedan
nöjt sätta mig ned igen




Fri vers av Bengt VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-19 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP