Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas in grönskan



jag glider fram
över öppna
landskap


min kropp
jublar



andas in
grönskan


rusas av rapsens
söta doft



själen är
stark


hela världen
i min hand




och ingenting


ingenting


är omöjligt !




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-19 17:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vacker fin text!
2014-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbar känsla!
2014-05-19

  ULJO
Njutbar läsning
2014-05-19

  KYREUS of Sweden
härligt.
2014-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Försommaren inger sådan känslor. En härlig tid.
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell