Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nya erfarenheter

i bland möter man tillfällen situationer personer
av en annan syn och värdering och åsikt

som ger en känslan att bli förnärmad kränkt eller
ledsen

men när sekunderna tickar i väg minuter timar
och dygnet så vaknar man till en ny dag

som jag denna jag försonades med någon som
jag aldrig har sett eller möt

tänk vad en liten låda med knappar kan ta fram
känslor och uppmärksamhet av något som aldrig

har sett eller mött det här var en bra dag med nya
erfarenheter du där ute om du läser tack

och Gud välsigne dej




Fri vers av den nakna poeten
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-19 19:42



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
och Gud välsigne dig också!
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten