Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom verkligheten

Skuggor i mörkret
Glimtar av saker jag inte förstår
Drömbilder som söker sig upp till ytan
Eller mörker som ingen annan kan se

Jag flyr men kommer ingenstans
Alltid ser de på
Aldrig är jag ensam

Inget ljus kan rädda mig från detta mörker
I det eviga mörkret
Där skuggbilder frodas

Inget annat existerar bara jag och mörkret
Allt annat är bara en illusion av min fantasi
Även du min vän
Är en skapelse av mitt vansinne
Du kan inte rädda mig för du finns inte
Allt jag har är mörkret och dess ondska
Allt annat är....



Borta




Fri vers (Fri form) av Narcissia
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-19 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia