Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte för den kan skriva men en då


några rader innan sängen

nu är natten här med sitt fallande mörker
dagen är slut full av minnen att bearbeta

mitt krossade hjärta går inte att sätta i
hop men det finn ändå inga tårar kvar

så att jag kan limma i hop det mina
ögon är så torra och min önskan är

över full av tomma minnen alla lene
från minna mungipor har dragit sej till

baka för det finns inga skratt att töja
dom med längre jag är glad att detta

är en obehaglig dröm i min verklighet
och ingen saga för den har inget lyckligt

slut innan jag åter vaknar till morgonen
god natt




Fri vers av den nakna poeten
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-19 23:46



Bookmark and Share


  den nakna poeten
så är det lilla ängel varje gryning återföds man med bägaren tom till en ny dag att fylla den med glädje
2014-05-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
God morgon vännen: Skrattet finns där......och sagan kan fortfarande få ett lyckligt slut
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten