Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vakna till en ny dag

det finns inget bättre en att vakna upp
till en ny dag och njuta utav av den

innan man har vaknat ordentligt och
blivit medveten om verkligheten

och dess innebörd




Fri vers av den nakna poeten
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-20 07:31



Bookmark and Share


  den nakna poeten
med olika ord har jag satt i hop lånade till ---fånga dagen ske din vilja som du sår får du skörda
2014-05-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
Bra skrivet, men dagen blir väl vad man gör den till!? Carpe Diem
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten