Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kraften i kärleken


Att älska någon

Att älska någon
är som en havsvåg
som börjar från ingenting
och som blir större för varje meter
den rör sig framåt

den byggs på av vindens kraft
höjer sig över vattenytan
får möjlighet att förstoras ytterligare
bli en framrusande kraft
som exploderar när den når
sin destination.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-20 09:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint!
2014-05-21

    ej medlem längre
Så sant!En vacker metafor.
2014-05-21

  byggpoeten
vackert målat och så sant:)
2014-05-20

  Connie
Fantastiskt, älskar din metafor. Precis så är det ju!
2014-05-20

  Yeppis
Kärleken e störst av allt
Vacker i orden
Kram
2014-05-20

    ej medlem längre
fint!!
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP