Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så ett ord, inspirera andra; så kul!


så ett ord, låt dina ord spridas runt ( choka )



ha mejlkontakt, skriv
texter, så dina ord - se
dem växa, spridas
med vind, med tankar snabba;

bästa sättet att
få ord att föröka sig
är att skriva ner
dem på poeter.se
då lever de kvar
även om du skulle dö:
i poettexter,
i arkiven just här,
hos alla som läser




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-20 10:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Evigheten för dem vidare och med den oss alla :) kram
2014-05-20

  Tarantaran
Me si..! Saremo letto
più e più volte e
compresa in modi nuovi,
interpretato in
innumerevoli modi diversi!
..per sempre, si :)
2014-05-20

  Federico Romano
Non capisco, cosa vuoi dire..
Dobbiamo rimanere per sempre?
2014-05-20

  Ljusletaren
Tänkte just på detta med poeter och texter i morse ... wow ... precis så vidare så blir skörden rikligare + sparad till nya generationer. Bra ordat /kram
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran