Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kär..

Jag sitter här i ett mörkt rum

det är en fridfull tystnad runt omkring

men varför känner jag ingen ro
känner mig orolig och ängslig

känns som jag balanserar mellan
liv o död, känner hur döden

vill ta över mig mer för var dag,
gråter inom mig varje dag jag lever

hur kan man vara så kär i döden som jag
och ändå vilja leva..




Fri vers av Morgan
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-03-27 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan