Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är underbar



ler i hjärtat


när du målar
himlen babyblå



med orden

jodå du är
underbar




när jag viskar


jag är inte
lätt
att leva med




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-20 17:40



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande skrivet
2014-05-20

  KYREUS of Sweden
Mogen relation;
så underbart!!!
2014-05-20

  Lars Hedlin
Känslan berör
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell