Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Ur ett grodperspektiv


Verklighetens magiska grodromantik


Kysser man en prins
blir han ju bara
en groda

Därför kysser jag
bara grodor

som aldrig behöver bli
något annat

än just grodor...




Fri vers av Schizooliza
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-21 03:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA just så.....bra
2014-05-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
......skulle föresten vara intressant vara groda ibland
2014-05-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....ifall du kysser grodan,blir den ju en prins enligt sagan,så när du tröttnar på prinsen kysser du honom till en groda då ?
2014-05-21

    ej medlem längre
bra! :)
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza