Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 19 Maj: Globalt hackernät sprängt - 97 greps


Svarta skuggor över internet

 

 

Svarta skuggor sprider sig över nätet

hackers fastnar i polisens spindelnät

En har till och med svenska huggtänder

av de nittiosju som grips i sexton länder

 

 Denna usla globala utpressningshärva

hade till uppdrag att andras liv fördärva

Tvinga offer att betala lösesumma

för att slippa bli utskämda som dumma

 

Så akta dig när du sätter på datorn

det kan bli rena terrorn

Med stulen kreditkortsinformation

och dig naken som internetattraktion

 

För dessa spioner

kan genom fjärrstyrning bli dina demoner

Som med din dator ser dig

och med din dator hör dig




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-21 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det gäller att tänka på vad man gör.
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP